Sayfalar

25 Ekim 2009 Pazar

Cumartesi Görünümü

Chelsea 5-0 Blackburn Rovers
Burnley 1-3 Wigan
Tottenham 0-1 Stoke City
Hull C. 0-0 Portsmouth
Birmingham 2-1 Sunderland
Wolverhampton 1-1 Aston Villa

Chelsea Drogba'nın muhteşem oynadığı ve neredeyse her golde payı olduğu maçta Blackburn'ü sahadan sildi. Blackburn ise deplasmanda kazanamamaya devam ediyor ve bu sene deplasmanlarda 4'te 0'a ulaşarak deplasmanda puan alamayan Burnley ile birlikte iki takımdan birisi olmaya devam ediyor. Burnley ise kötü deplasman performansına karşın evinde oynadığı 4 maçıda kazanarak durumu bir nevi idare ediyordu ama dün Wigan gibi vasat bir takım karşısında bu serilerini de kaybettiler. Artık hem Burnley hem de Blackburn deplasmandan da puan çıkarmak zorundalar yoksa ligin sonunda büyük sıkıntı yaşarlar. Dünün sürprizi ise Stoke City'nin deplasmanda Tottenham'ı devirmesiydi. Modric'siz Tottenham hala bir türlü kendini toparlayamadı.




A.Madrid 1-1 Mallorca
Sporting Gijon 0-0 Real Madrid
Sevilla 0-0 Espanyol

Ronaldo'suz Benzema'sız Real'in puan kaybetmesi gayet doğal bence hatta savunmaları bu kadar problemliyken deplasmanda gol yemediklerine sevinmeliler bile. A.Madrid'e ise söylenecek söz bulamıyorum. Mallorca önce 28'de 1o kişi, sonra 52'de 9 kişi kalıyor. Forlan kazanılan 2 penaltıdan birisini gole çeviriyor ve tam 40 dakika 9 kişilik rakibe karşı 1-0 önde oynuyorsun ama 90+1'de gelen gole engel olamayıp sahadan beraberlikle ayrılıyorsun. Atletico'nun yeni hocası Flores'e ve seyircisine Allah sabırlar versin.


Inter 2-1 Catania
Sampdoria 4-1 Bologna

Inter Muntari ve Sneijder ile bulduğu goller ile yine ligde kazanmaya devam etti. Sampdoria ise ilk 25 dakikada bulduğu üç golle Bologna'yı darmadağın etti ve ikincilikteki yerini korudu. Bu performansları ile bu sene şampiyonlar ligine katılabilirler.



Bordeaux 3-0 LeMans
Boulogne 1-3 Monaco
Grenoble 1-2 Nancy
Nice 4-1 Lyon
Saint-Etienne 0-2 Valenciennes
Sochaux 1-0 Lorient
Rennes 3-0 Montpellier

Bordeaux geçen haftaki Auxerre mağlubiyetini unuttururken Lyon'un ligdeki düşüşü devam ediyor. Açıkçası hafta içi kazandıkları Liverpool deplasmanından sonra bu maçta zorlanmayacaklarını düşünüyordum ama yanılmışım. Sochaux ise Lyon galibiyetinden sonra bu haftada Lorient'i geçmesini bildi. Çoğu kişi Sochaux'un Mevlüt'ü PSG'ye sattıktan sonra bu sezon küme düşeceğini düşünüyordu ama şu ana kadar ki performansları ile düşme potasından oldukça uzaktalar.
Fransa'da asıl bomba haber ise PSG'li Giuly ile Mamadou Sakho'da domuz gribi virüsüne rastlanması oldu. Her iki futbolcuda tedavi altına alındılar ve bugünkü Marsilya maçında oynayamayacaklar. Demek ki bugünkü maçta Marsilya galibiyetine oynamak gerekiyor iddaada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder