Sayfalar

12 Şubat 2010 Cuma

Cole, Terry, Eriksson ve Nonda


Ayak bileği kırılan Chelsea ve İngiltere Milli Takımının sol beki Ashley Cole'un en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı ve hatta Dünya Kupasına bile katılamayacağı öğrenildi. Durum böyle olunca gözler Milli Takımda onun yerine oynaması muhtemel Wayne Bridge'e çevrildi. Bridge Dünya Kupasına kadar bir sakatlık geçirmedikçe kadroya girmesi kesin gibi. Bu durumda Dünya Kupası öncesinde ve sırasında İngiliz basınına epey malzeme çıkmış gibi görünüyor. Bridge'in kız arkadaşını hamile bırakan ve Milli Takım kaptanlığından uzaklaştırılan Terry ise takımı Chelsea'den izin alıp karısını ikna etmek için Dubai'ye gitti.


Sven-Goran Eriksson ise Notts County'nin el değiştirmesinden sonra takımdan ayrıldı ve Dünya Kupasında Nijerya Milli Takımını yöneteceği konuşuluyor. Eğer cidden bu dedikodu gerçekleşirse Eriksson'un Dünya Kupasına ayrı bir renk katacağı kesin.


Galatasaray'ın gönderdiği Nonda'ya Premier Ligin son sırasındaki Portsmouth'un talip olduğu konuşuluyor. Bir takım sezon içerisinde 4 kez el değiştirir ve parasızlıktan kıvranırsa Nonda'ya bile muhtaç kalıyor demek ki. Her ne kadar Galatasaray'da şu anda Nonda'ya muhtaç kaldı ama o da ayrı bir yazı konusu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder