Sayfalar

29 Ağustos 2009 Cumartesi

Nihat,Denizli ve Giden 2 Puan Daha


Mustafa Denizli çok ama çok formsuz.Hem çıkardığı onbir hemde yaptığı oyuncu değişiklikleri hep hatalıydı.
  • Kendi sahanda maça çıkıyorsun ama 4-3-3 sisteminde hücum varyasyonlarında çok önemli yeri olan sağ bekte hücum gücü sıfır olan İbrahim Kaş ile maça başlıyorsun.Hadi Ekrem'in kondisyon sorunu var diyelim Erhan da mı oynayamazdo o mevkide.
  • İleri 3'lüde ise solda Serdar Özkan,sağda Holosko ve ileri uçtada Nihat görev yaptı.Bence Serdar ve Holosko tercihleri doğru ama Nihat ileri uçta oynayacak yapıda bir pyuncu değil.Ne kafa topu alabiliyor ne de kaleye sırtı dönük oynayabiliyor.Kaldı ki zaten Nihat çok formsuz.Ne şut çekebiliyor ne düzgünce asist yapabiliyor ne de alan boşaltabiliyor.Üstelik bir de bir an önce gol atma isteği ile oynadığı için çok bencil davranıyor ve önünde kalan her topu şut olarak kullanıyor.Yedekte Nobre varken Nihattaki bu ısrar neden anlam veremiyorum.
  • Maç boyunca Beşiktaş çok istekliydi ama bir tek organize atakta bulunamadılar.Sağ kanat hiç işlemediği için tek gol umutları Tello'nun ortalarıydı.Bu ortalarda da Gaziantep savunmasında Deumi ve Julio Cesar bütün kafa toplarını aldılar ve kusursuz oynadılar.
  • Beşiktaş'ta iyi oynayan iki adam vardı diyebiliriz.Birisi Ernst diğeri de Serdar Özkan.Ama ne hikmetse Mustafa Denizli her ikisini de oyundan aldı (Ernst oyundan çıkarken seyirciler Denizli'yi protesto ettiler).
  • Gaziantep'te ise Deumi,Julio Cesar,Zurita ve kaleci Mahmut kusursuz oynadılar.Özellikle kaleci Mahmut'u çok beğendim.Yan topların hepsinde başarı ile çıkış yaptı ve topu uzaklaştırması bildi.
  • 15 gün sonra Beşiktaş'ın önce Ali Sami Yen'de Galatasaray'a konuk olacağını, sonra da Manu ile karşılacağını düşünürsek işleri çok zor ve Beşiktaş'ı gerilimli günler bekliyor.Belki Elano'dan bile daha pahalıya aldıkları Tabata kurtarıcıları olur!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder