Sayfalar

18 Ağustos 2009 Salı

İddaa Tahminleri

Burnley-Mancherster United
Alex Ferguson'un takımı her zaman geç form tutuyor ve bu seneki Manchester Ronaldo'yu kaybettikten sonra hala sistemi tam olarak oturtabilmiş değil.Bu yüzden Manchester bu maçı kazansa bile en fazla bir farkla kazanabilir.Bu yüzden handikaplı seçenekte beraberlik en ideal seçim.

Birmingham-Portsmouth
Portsmouth düzgince transfer yapamadığı gibi takımda sanki bir de kaos ortamı var.Lige Manchester yenilgisi ile başlayan Birmingham'da kendi sahasında kazanmak isteyecektir.Banko 1.

Everton-Olomouc
Everton ligdeki kötü başlangıcı unutturmak isteyecektir.En az 2 farkla kazanırlar.

Fulham-Amkar
Fulham ilk maçta işi bitirecektir.En az iki farkla kazanırlar.Amkar bu sene çok güçsüz ve forvetlerinde 36'lık Kushev oynuyor.Gol bulmaları çok zor.

Hull-Tottenham
Hull lige Chelsea karşısındaki son dakika yenilgisi ile başladı ve sağlam savunmaları olduğunu gösterdiler.Ancak bu sefer kendi sahalarında oynayacaklar ve hücum etmek zorundalar.Tottenham ise Liverpool karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldılar ve oldukça formdalar.Bu maç ya berabere biter ya da Tottenham tek farkla kazanır.Yani ya direk beraberlik oynanabilir yada handikaplı beraberlik oynanabilir.Ki ikisininde oranları çok iyi.

Sivas-Shakhtar
Sivas bu sene işleyen düzeni bozdukları için aşırı formsuzlar ve Mehmet Yıldız'ın yokluğunda hem yarı sahayı geçmekte zorlanıyorlar hemde geçtiklerinde de ilerde topu tutamıyorlar.Ayrıca savunmalarında hala uyum sorunu var ve çok hata yapıyorlar.Tabi bir de Petkovic etkisi var.Shaktar'da Şampiyonlar Ligi'nden elenmeyi affettirmek isteyeceklerdir.Banko 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder